Algemene informatie

Remedial teaching voor basisscholieren en middelbare scholieren van alle schoolniveaus van klas 1 t/m 6. Ook mbo- en hbo-studenten zijn van harte welkom. Je hoeft niet per se dyslexie te hebben. Alle leerlingen met taalproblemen zijn welkom.

Expertises:

Begeleiding en ondersteuning voor middelbare scholieren bij het leren omgaan met dyslexie, aanpak en planning huiswerk, aanbieden van leer- en leesstrategieën en begeleiden van sociaal-emotionele aspecten, hulp bij faalangst 

In mijn praktijk behandel ik inmiddels met veel plezier ook basisscholieren. Cito-training en training in overgang van groep 8 naar middelbare school en wat je dan al moet kunnen en kennen behoren tot de mogelijkheden van begeleiding.

Examentraining:

In de periode van de eindexamens bied ik eindexamentraining aan voor alle talen in de vorm van hulp bij tekstverklaren, tekststrategieën en leesstrategieën aanleren en oefenen. Dit geldt weer voor leerlingen van alle niveaus. Behalve de talen bieden we tijdens deze periode eindexamentraining voor alle vakken aan via mijn huiswerkinstituut Scoren kun je leren. www.scorenkunjeleren.nl . Kijk daar eens op voor de mogelijkheden en de vorm waarop dat geboden wordt.

In overleg kunnen we een persoonsgebonden traject/training opstellen.

Specialisatie:

Engels, Frans, Duits, Nederlands structuur van de taal zoals de grammatica , het spreken en de studievaardigheden in het algemeen verbeteren.

Contact

Algemene informatie

Lees verder

Training beter leren omgaan met faalangst

Lees verder

Training studievaardigheden

Lees verder

Remedial training

Lees verder

Begeleiding (vreemde) talen

Lees verder